Kedves Vendégeink és Riderek!
Örömmel jelentjük: idén is Velencén kerül megrendezésre a 2022.évi Kábel Wakeboard Országos Bajnokság!!

Időpont: Szeptember 2-3-4
Helyszín: Venice Beach Cable Park
Nevezési határidő: Augusztus 25.

Nevezés:

  1. A nevezés feltétele minden kategóriában az érvényes sportorvosi igazolás és versenyengedély kártya. (utóbbit a versenyző egyesülete állítja ki, amennyiben a nevezni kívánó Rider még nem tagja egyesületnek, előre egyeztetéssel megoldható a VBCP egyesületébe való leigazolás. Az ehhez szükséges dokumentumokat itt tudod letölteni: VersenyengedélykérőSportolói nyilatkozat HUNADO REGISZTRÁCIÓHOZ SZÜKSÉGES ADATOK | 18 év alatt hozzájárulás)
  2. A nevezés díja 30.000 Ft/fő, plusz kategóriában való nevezésre további 10.000 Ft befizetésével van lehetőség.
  3. Nevezési díj befizetésére kizárólag a helyszínen van lehetőség készpénzben melynek befizetési határideje augusztus 25. (Amennyiben 25.-ig nem megoldható a személyes befizetés kérjük keress minket telefonon vagy e-mailben).
  4. Minden benevezett versenyzőnek biztosítunk napi egy meleg ételt a szombati és vasárnapi versenynapokra, melynek költségét a nevezési díj magában foglalja. A menü IDE kattintva érhető el.
  5. A versenyen résztvevőknek lehetőségük van a versenyt megelőző napokban kedvezményes árú pályahasználatra, mellyel a versenyre való felkészülést szeretnénk támogatni. Kedvezményes jegyeink: Napi jegy 15.000 helyett 10.000 Ft, az egy órás jegy váltásával pedig kettő órát csúszhatnak a Riderek.
  6. A nevezés feltétele továbbá a http://myzone.cablewakeboard.net/en/116/?sub=3 felületen való jelentkezés. Itt a ‘country’ szűrőn Hungary-ra szűrve található a Magyar O.B. kiírása, ahol a versenyzőknek versenyszámukat kikeresve kell jelentkezniük. Ennek határideje Augusztus 30.!
  7. Az érvényes nevezés feltétele továbbá az alábbi jelentkezési lap kitöltése és elküldése a „nevezés elküldése” gombra kattintva, mely a szöveg alatt lejjebb görgetve található.
éééé/hh/nn
Edző/Home cable/Szponzorok/Legjobb eredmény